WIE BEN IK?

BACH BLOESEMS OP MAAT ...

Wie ben ik?

Ik ben Inès, 37 jaar en moeder van 2 dochters. 


Van nature heb ik een grote interesse in mensen. Reeds sinds mijn jeugd nemen mensen me gemakkelijk in vertrouwen. Ik ben altijd al zeer begaan geweest met het welzijn van mensen en ervaar het als mijn missie om daarin een bijdrage te leveren.

In 2004 behaalde ik een master in de Logopedie en Audiologie.

Na enkele jaren te werken als logopediste, gehoorprothesiste en audiologe, deed ik vrijwilligerswerk in een opvangcentrum voor straatkinderen in Congo. Tijdens dit avontuur werd mijn interesse voor de psychosociale ondersteuning van mensen verder aangewakkerd. Terug in België ging ik dan ook aan de slag als psychosociaal begeleidster in een opvangcentrum te Antwerpen. Deze job doe ik tot op heden met veel bezieling.


In elke fase van mijn professioneel leven stonden volgende zaken centraal:

met mensen in gesprek gaan, een vertrouwensband opbouwen en ondersteuning op maat bieden. Deze ervaring komt goed van pas binnen mijn werk als Bach consulent.


Via mijn moeder leerde ik vele jaren geleden de Bach bloemen remedies kennen, vaak ook de 'Bach bloesems' genoemd. Aanvankelijk stond ik er kritisch tegenover, zeker vanuit mijn wetenschappelijke opleiding. Maar al snel zag en voelde ik het effect. De remedies boden een welgekomen ondersteuning aan mezelf en ons gezin. Ze gaven me ook waardevolle inzichten over hoe ik in het leven stond. Mijn interesse was gewekt!


Met veel enthousiasme en overtuiging volgde ik de opleiding tot erkend Bach consulent bij Jef Strubbe van vzw De Walnoot. Deze intensieve opleiding wordt door de originele Dr. Edward Bach Foundation Engeland erkend. Om mezelf blijvend te verdiepen en bij te scholen volg ik regelmatig aanvullende cursussen en neem ik deel aan intervisies. 


Is jouw interesse ook gewekt en heb je nood aan een gesprek? Maak gerust een afspraak. Dit kan telefonisch, per e-mail of via het contactformulier.


Heb je nog vragen over de remedies? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met me op te nemen.


Welkom!