INFOSESSIES EN RECENSIES

INFOSESSIE

Bach bloesems

voor kinderen


16 oktober 2021    14:00 - 16:30

OF

20 november 2021     14:00 - 16:30


Locatie

Koffiehuisje Fragsyl

Groendreef, Lokeren


Inkom

10 euro


Info en inschrijving

info@bachbloemenopmaat.be

0488 41 08 80

Wil jij ook graag gastvrouw of -heer zijn van een infosessie?

Neem dan vrijblijvend contact op om de opties te bespreken.

INFOSESSIE  BOEKEN

CLIENTEN AAN HET WOORD

TO THE POINT

“Voor mij weet je de puntjes op de i te zetten. Door eerst heel goed te luisteren en nadien alles samen af te toetsen. Wat je opmerkt is altijd heel to the point. Je hebt het in je. Nog veel succes!”

M. uit Zele


HAIKU

Bachbloemen


Een druppel bloesem

Mildheid verzacht

sterkt omringt 


Geloof in jezelf"

G. uit Kalmthout


WEER ENERGIE

De ondersteunende werking van de Bach bloesems in combinatie met het therapeutische talent van Inès hebben me enorm geholpen om door een moeilijkere periode in mijn leven te geraken. Ik vond na enkele consultaties mijn energie terug, zodat ik beter om kon gaan met de stress op het werk, mijn gedachten weer op een rijtje kreeg en nu algemeen positiever in het leven sta.

S. uit Merchtem


POST TRAUMATISCHE STRESS

“Ik ben gestart met het nemen van Bach bloesems na enkele voorvallen op het werk, waardoor ik PTSS (Post Traumatsische Stressstoornis) had.

De Bachbloesems hielpen mij om mijn nachtmerries minder intens te beleven en deze ook te vergeten. Vroeger zou mijn ganse dag hierdoor beïnvloed worden, dit is niet langer het geval.


De gesprekken met Inès zijn op maat, warm en eerlijk. Ze houdt de spiegel voor die je soms nodig hebt. Zowel werkt ze met de acute klachten als zaken uit het verleden die nog in je 'systeem' zitten.

Dat maakte dat ik de begeleiding niet meteen wilde stopzetten. Ondanks mijn eigen studie en persoonlijke ervaring met hulpverleners biedt Inès nieuwe invalshoeken en dus nieuwe inzichten."

T. uit Antwerpen


VERHELDEREND

Soms ga je door een fase in je leven waarin het nodig is jezelf terug te vinden en even stil te staan bij alles. Dit is allesbehalve evident. Door haar onbevooroordeeld luisterend oor en haar oprechte steun, helpt Inès je hierbij. Ze stelt de juiste vragen, waardoor de gesprekken erg verhelderend zijn en zorgen voor nieuwe inzichten. Na het gesprek stelt Inès je de Bach bloesems voor die ondersteuning kunnen bieden, steeds in overleg. Nadien wordt dit ook geëvalueerd tijdens één of meer opvolgingsgesprekken. Mij hebben de consults in ieder geval erg veel deugd gedaan! Ik raad het iedereen aan!

L. uit Borsbeek


...

Ben je op gesprek gekomen en laat je graag een referentie achter op de website?


Stuur me dan gerust een tekstje door via het contactformulier!

Alvast bedankt!


Inès